Onlineverf.nl

‘Wij willen de beste online

verfleverancier zijn

in Nederland en België.’

Onlineverf Franchise BV is het snelgroeiende e-commerce bedrijf met 100% focus op verf en aanverwante artikelen. Wij zijn van mening dat schilderen niet alleen is weggelegd voor de erkende schilder en/of de handige doe-het-zelver. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, mét de juiste verfproducten en de praktische tips, de schilder in zichzelf naar boven kan halen. Yes you can!

Onze ambitie is simpel: wij willen de beste online verfleverancier zijn in Nederland en België. Dat doen we door iedere dag de verwachting van onze klant te overtreffen samen met onze servicepunten door heel Nederland. Iedere maand overtreffen wij onze doelstellingen en groeien wij steeds harder in een traditionele markt. Onze focus ligt op service en klanttevredenheid en is bewezen effectief. De markt waarin wij opereren is groot, maar het aandeel dat nu via het landelijke online kanaal gaat is nog klein. Echter groeit de markt en wij groeien mee!


‘Het snelgroeiende e-commerce bedrijf met 100% focus op verf en aanverwante artikelen,

zorgt voor meer klanten naar jouw winkel!’


Meer klanten naar jouw winkel

Ga jij, met jouw winkel(s) als eventueel servicepunt, met ons mee op ontdekkingsreis naar een glansrijke toekomst? Want door de inzet van een van Nederlands bekendste verfwebshop, Onlineverf.nl, zorgen we er samen voor dat er vanaf dag 1 extra klanten naar jouw winkel komen. Tevens profiteer je mee van de (online) naamsbekendheid en interessante condities. Ons netwerk bestaat uit 15 aangesloten servicepunten en we zijn daarmee nu al de grootste ‘’verfclub’’ van Nederland.

Nieuwsgierig wat Onlineverf Franchise je nog meer te bieden heeft? Neem een kijkje op onze website of neem contact op met Jan-Willem Harmsen. Stuur een mail jan-willem@onlineverf.nl of bel met 0547-271145.