Formules

Onze vier verschillende formules hebben allemaal een eigen gezicht met bijbehorende kenmerken. De formules onderscheiden zich onderling in assortiment, doelgroep en marktdifferentiatie. Wat ze gemeen hebben is de ondersteuning en begeleiding van de aangesloten ondernemers bij de bedrijfsvoering, vanuit ons hoofdkantoor in Goor.

Thuisin – met inspirerende woonwinkels door het hele land. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc & duurzame vloeren), slimmer wonen en kasten op maat. Ondernemers met een zeer breed assortiment. Specialisten in elke regio. Lees meer over Thuisin.

Aanhuis.nl – een sterk netwerk dealers met een geselecteerd divers assortiment. Wij denken altijd vooruit, zo zorgen we ook graag voor de continuïteit van onze succesvolle winkels zodat we onze klanten ook in de toekomst kunnen blijven helpen. Lees meer over Aanhuis.nl.

Woonspecialist – de beste zijn ben je niet door het te willen, zoiets ontstaat uit pure passie om het te zijn. Iedere winkel van de Woonspecialist is ontstaan uit pure passie voor woning inrichting met als doel van ieder huis een prachtig thuis te maken. Het enthousiasme in combinatie met vakkennis maakt de winkels van de Woonspecialist lokaal de beste. Lees meer over de Woonspecialist.

Onlineverf – een formule die zich 100% richt op verf en aanverwante artikelen. Met een grote voorraad bekende merken verf en advies van echte verfspecialisten. Niet alleen online maar ook vanuit de vele servicepunten verspreidt over het hele land. Lees meer over Onlineverf.