de Woonspecialist

‘Wij willen dat jullie

lokaal de beste blijven!’

Je maakt deel uit van een sterk netwerk met bijna 60 dealers terwijl je je eigen naam en historie hoog in het vaandel houdt. Jij bent immers de ‘local hero’”. We bieden je een uniek, op jouw situatie afgestemd, marketing pakket om deze positie te behouden.

Je kunt bij dé Woonspecialist putten uit een geselecteerd assortiment vloeren, traprenovatie, raamdecoratie en gordijnen. Iedere winkel van de Woonspecialist is ontstaan uit pure passie voor woning inrichting met als doel van ieder huis een prachtig thuis te maken. Het enthousiasme in combinatie met vakkennis maakt de winkels van de Woonspecialist lokaal de beste. Je hebt je sporen verdiend in de woninginrichtingswereld, dan is dé Woonspecialist de keuze voor jou!


‘Wij garanderen meer traffic naar je winkel!’


Blik op de toekomst

Onze duurzame vloeren collectie ‘PUUR’, is exclusief bij dé Woonspecialist verkrijgbaar. De vloeren zijn beschikbaar in hout- of tegellook in 14 kleuren en dessins. Ze bestaan uit 5 collecties gemaakt van stroken marmoleum en kurk en zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, waardoor ze volledig recyclebaar zijn.

Met Slimmer Wonen & Zondergas.nu. hebben wij een samenwerking voor wat betreft installatie en instellen van de app voor elektrisch bedienbare raamdecoratie, vloerverwarming, verlichting, enz. Zo blijven we onszelf ontwikkelen!

Geïnteresseerd? Bekijk onze website of neem direct contact op met formulemanager Niek Rongen of Bas Meuleman. Stuur een mail niek@woonspecialist.nl of bas@woonspecialist.nl of bel 0547-286030.