Thuisin

‘Alles in huis

om jouw zaak als thuis

te laten voelen.’

Thuisin biedt alles op het gebied van vloeren, traprenovatie, raamdecoratie, gordijnen, behang, verf en naar keuze kasten op maat en buitenzonwering. Als Thuisin-ondernemer voel je je in de woninginrichtingswereld als een vis in het water. Je biedt een zeer breed assortiment en bent daardoor een interessante specialist in jouw regio. Daarnaast bieden we per productcategorie een sterk private-label en/of premium merk. Het premium merk LOOKin bestaat uit een hoogwaardig op elkaar afgestemd assortiment raamdecoratie, gordijnen, vloeren (zowel pvc als tapijt) en verfproducten. Je bent voor de consument totaalleverancier. Van het bedenken van een inrichtingsplan tot het uitvoeren van het project. Je neemt de klant alles uit handen.

Wij zijn vooruitstrevend wat betreft trends en ontwikkelingen. Apparaten koppelen aan één systeem en op elkaar afstemmen of vanuit je mobiel bedienen? Wij zitten er middenin! Het aansluiten en koppelen aan de app en instellen van scènes, voor bijvoorbeeld de raamdecoratie en vloerverwarming, gebeurt door de specialisten van Slimmer Wonen & Zondergas.nu. Denken in oplossingen, daar houden wij van!


‘Laat je verrassen door onze onderscheidende aanpak van franchise!’


Wij adviseren en inspireren in mooi wonen

Exclusief bij Thuisin brengen wij ‘Respectables’; een lijn duurzame vloeren opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, waardoor ze volledig recyclebaar zijn. De vloeren zijn beschikbaar in hout- of tegellook in meerdere kleuren en dessins. Ze bestaan uit 5 collecties gemaakt van stroken, marmoleum en kurk.

Ook als ondernemer word je bij Thuisin ontzorgd! We zorgen er met onze unieke marketingaanpak voor dat de juiste consument jou weet te vinden. We doen dat vooral via internet en social media. Ons team specialisten is daar dagelijks mee bezig. Jij spart als ondernemer ook met andere ondernemers van Thuisin. Jouw contactpersoon is mede-eigenaar van de formule en kent als geen ander de klappen van de zweep. Ook helpen we je bij je bedrijfsvoering, we gaan met je de diepte in op gebied van marge, marktaandeel en rendement. Wij zijn pas tevreden als jij het bent!

Ben je geïnteresseerd in een gesprek, check onze website of neem direct contact op met Mark Brouwer of Kees Verhoek. Stuur een mail naar mark@comafin.nl of kees@thuisin.nl of bel 0547-276191.