Aanhuis.nl

‘ Vooruitdenken en zorgdragen

voor continuïteit voor onze winkels.

Daar draait het om!’

Samen met ruim 70 collega’s Aanhuis-ers maak je deel uit van een sterk netwerk dealers. Je assortiment bestaat uit een geselecteerd assortiment vloeren, traprenovatie,  raamdecoratie,  gordijnen en kasten op maat. Zowel een aantal A-merken als een mooie collectie private label. Een nieuwe vloer of een advies voor shutters? Daar draai jij je hand niet voor om. Je bent een professional in jouw vak.

Raamdecoratie, vloerverwarming, verlichting, alles kan je koppelen aan één systeem en met je spraak of mobiel bedienen. Het verkopen doen onze winkels, het aansluiten en koppelen aan de app en instellen van scènes, gebeurt door de specialisten van Slimmer Wonen. Samen zijn wij klaar voor de toekomst!


‘Een sterk merk met veel productcategorieën. Ondernemers waarderen ons totaalpakket’.


Unieke vloeren

‘Blauw maakt gelukkig’ is exclusief verkrijgbaar bij ons. Een lijn volledig recyclebare, duurzame vloeren opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. De vloeren zijn beschikbaar in 14 kleuren in hout- of tegellook. Maar liefst 5 collecties gemaakt van stroken, marmoleum en kurk.

Ook zijn we erg trots op onze eigen ‘vloerenbibliotheek’ waar 5 merken als eenheid worden gepresenteerd. Door onze samenwerking met vtwonen bieden we een collectie exclusieve vtwonen producten. De consument kent jou via het televisieprogramma ‘Weer verliefd op je huis’, radiocommercials op verschillende radiostations en via internet. Wil je graag meer weten?

Bekijk onze website of neem contact op met de formulemanagers John Steur of Henk Waal. Stuur een mail john@aanhuis.nl of henk@aanhuis.nl of bel 0547-275082.